Altijd mobiliteit met Noodliften – ook in de zomervakantie!

De eerste schoolvakanties zijn begonnen en de bouwvak komt er ook weer aan. Dat betekent dat veel bedrijven hun deuren sluiten om vakantie te gaan vieren. Maar: niet bij Noodliften. Wij zijn de hele zomer lang geopend voor het plaatsen van tijdelijke trapliften. “Altijd mobiliteit” is het motto, en dus ook in de zomervakantie!

Ga verder met het lezen van Altijd mobiliteit met Noodliften – ook in de zomervakantie!

56 noodliften geplaatst in 2 dagen

De klussen stapelden zich op vorige week. Van geplande opdrachten tot spoedjes; onze monteurs crossten door het hele land om mobiliteit te leveren.

Het eindresultaat: op de twee drukste dagen installeerden we in totaal 56 noodliften! Het was even bikkelen voor de monteurs (bedankt jongens!), maar heel veel mensen kunnen nu weer veilig naar buiten. Geen overbodige luxe in de hitte!

Krijgt u binnenkort ook te maken met liftuitval? Neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: www.noodliften.nl/contact.

39 noodliften geplaatst in 1 dag

39 noodliften plaatsen in één dag: onze monteurs kregen het afgelopen week voor elkaar. Het was even bikkelen, maar heel veel mensen kunnen nu weer veilig naar buiten!

Krijgt u ook te maken met liftstilstand en wilt u dat wij met u meedenken? Kijk dan op www.noodliften.nl/liften voor de mogelijkheden of stuur ons een bericht.

 

Noodliften gaat internationaal

We gaan niet elke dag naar België, maar als we dat doen, doen we het ook goed!

Van de week gingen onze monteurs voor een klus naar het Vlaamse Schelle. We mochten hier tijdelijke trapliften plaatsen in een wooncomplex waar de vaste lift buiten gebruik was. Om te zorgen dat alle bewoners ook goed van de noodlift naar de buitendeur kunnen komen, namen we ook wat leenrollators mee.

Onze klant liet achteraf weten heel tevreden te zijn met de noodliften én met de snelle levering. Daar worden we nou blij van!

 

lifthulp

Maak kennis met Jan Gogar, één van onze liftassistenten!

Maak kennis met Jan Gogar, één van onze liftassistenten! Jan helpt mensen graag om mobiel te blijven en kent alle ins en outs van onze noodliften. Sinds vorige week is hij aan de slag in dit wooncomplex in het Limburgse Tegelen, waar hij de bewoners helpt bij de bediening van de noodliften. Bewoners die de rit toch wat te spannend vinden, kunnen Jan ook vragen om even de krant voor hen op te halen of een boodschapje voor ze te doen. Een fijn stukje extra ondersteuning, waardoor iedereen mobiel blijft!

Meer weten over onze liftassistenten? Lees verder op www.noodliften.nl/lifthulp.

Overstromingen Limburg

Noodliften helpt door overstromingen getroffen zuid-Limburg

Grote delen van zuid-Limburg zijn sinds de overstromingen een ravage. Vernielde woningen, panden zonder elektriciteit en onbegaanbare gebieden zijn meer regel dan uitzondering. Ook zijn veel liften door het hoge water buiten werking geraakt. Een aantal pandeigenaren riep daarom onze hulp in en zo ging ons monteursteam naar zuid-Limburg om daar tijdelijke trapliften te plaatsen.

Ga verder met het lezen van Noodliften helpt door overstromingen getroffen zuid-Limburg

Soorten trapliften

Welke noodlift heb ik nodig? Soorten trapliften en hun toepassing

Kan ik in mijn pand het beste een stoeltjeslift laten installeren of is een trappenklimmer handiger? Veel bewoners van mijn pand zijn rolstoelgebruikers, wat is de meest geschikte traplift voor hen? Bij Noodliften krijgen we vaak vragen over de verschillende soorten trapliften en welke lift het meest passend is. In dit artikel zetten we op een rijtje welke soorten trapliften er zijn en wat de beste keuze is in uw situatie.

Ga verder met het lezen van Welke noodlift heb ik nodig? Soorten trapliften en hun toepassing

vragen over noodliften

Wat doe ik bij storing? En waar laat ik mijn scootmobiel? De 10 meest gestelde vragen over noodliften (deel 2)

Onze helpdesk merkt dat klanten en gebruikers vaak vragen hebben over onze tijdelijke trapliften. Daarom publiceerden we vorige maand ons eerste blog met veel gestelde vragen over noodliften. Hierin kwam onder andere aan bod of noodliften gekeurd zijn op veiligheid en hoe snel er een noodlift geplaatst kan worden. Vandaag deel 2 van het blog, waarin we verder ingaan op vragen als ‘waarom piept de noodlift?’ en ‘wat moet ik doen bij storing?’.

Ga verder met het lezen van Wat doe ik bij storing? En waar laat ik mijn scootmobiel? De 10 meest gestelde vragen over noodliften (deel 2)

Hoe werkt een traplift

Hoe werkt een traplift van Noodliften? De noodlift van A tot Z uitgelegd

Bent u van plan om tijdelijke trapliften in te zetten in uw pand, maar vraagt u zich af hoe deze liften werken? Of vraagt u zich af of tijdelijke trapliften geschikt zijn voor de gebruikers van uw pand? Om u op weg te helpen, zetten we in dit artikel kort op een rij hoe onze trapliften precies werken en hoe de rit met de traplift verloopt.

Ga verder met het lezen van Hoe werkt een traplift van Noodliften? De noodlift van A tot Z uitgelegd

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie