Tijdelijke scootmobielstalling

Bij liftstilstand kunnen bewoners niet met een scootmobiel bij hun woning komen. Dit betekent dat zij hun vervoersmiddel beneden moeten laten staan. Voor dit soort situaties biedt Noodliften.nl tijdelijke scootmobielstalling aan. Een veilige, op maat geleverde berging waar bewoners hun scootmobiel met een gerust hart kunnen achterlaten.

Onze scootmobielstallingen kunnen gehuurd worden zo lang het liftonderhoud duurt en bieden een prettige, gebruiksvriendelijke oplossing voor de bewoners van uw pand.

SCOOTMOBIELSTALLING AANVRAGEN

Scootmobielstalling

Plaatsing van de scootmobielstalling

Onze stallingen zijn leverbaar in verschillende maten en voor verschillende scootmobielen. Ze worden afgesloten met een universeel cilinderslot dat door de bewoners kan worden geopend. We sluiten de stalling aan op een onbelaste wandcontactdoos of op een groepsverdeler. Uiteraard plaatsen wij de scootmobielstallingen conform de ter plaatse geldende gemeentelijke verordeningen.

Meer diensten

Noodliften.nl biedt ook persoonlijke Lifthulp en leenrollators bij liftuitval. Daarnaast verhuren wij tijdelijke trapliften, trapklimmers en schaarliften voor diverse constructies. Al onze producten en diensten worden snel en vakkundig geleverd.

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie