kwaliteit vinden wij zeer belangrijk, daarom zijn wij certified reseller.Noodliften als enige in Nederland is reeds tien jaar gecertificeerd installateur van tijdelijke trapliften, trapklimmers en schaarliften. Onze monteurs zijn opgeleid door de fabrikant: dit waarborgt de kwaliteit van onze monteurs en een veilige en degelijke installatie van de liften.

Kwaliteit heeft onze volledige aandacht

En niet alleen de kwaliteit van de stoelliften, schaarliften en installatie, maar ook de klant zelf heeft onze volledige aandacht.

Pim Houter en Maarten van Eck ontmoetten elkaar twintig jaar geleden als collega’s. Er ontstond een vriendschap ondanks de vele verschillen, maar een overeenkomst was al direct duidelijk: liefde en aandacht voor het vak.

Uiteindelijk zijn Maarten en Pim het avontuur aangegaan en begonnen met Noodliften BV. Sinds 2010 is Noodliften niet meer weg te denken uit liftenland. Zij ontwikkelen steeds nieuwe ideeën: het maakt de basis sterker en de vriendschap hechter.

Een ding verandert niet: de aandacht die zij hebben voor het installeren van noodliften, de kwaliteit en aandacht voor hun werk en de klant.

De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt.