Kwaliteit

Noodliften.nl is als enige bedrijf in Nederland al 15 jaar gecertificeerd installateur van tijdelijke trapliften, trapklimmers en schaarliften. Dit vinden wij iets om trots op te zijn en we nemen de kwaliteit van ons werk dan ook zeer serieus.

Zo worden onze monteurs met zorg opgeleid en behoren zij tot de besten in hun vakgebied. Onze noodliften worden geïnstalleerd conform de hoogste kwaliteitseisen en voldoen aan de Europese richtlijnen voor ontwerp, productie, installatie, onderhoud en demontage van tijdelijke trapliften.

NOODLIFT AANVRAGEN

noodliften

Kwaliteitseisen van onze noodliften

Onze noodliften worden geproduceerd, geïnstalleerd en onderhouden volgens de richtlijnen van de NEN-ISO 8140, de Europese standaard voor het veilig gebruiken van trapliften. Daarnaast hebben wij ons product verbeterd door er een uniek verlichtingssysteem in aan te brengen dat het trappenhuis verlicht.

noodliften

Kwaliteit door professionele monteurs

Wij kunnen met trots zeggen dat de monteurs van Noodliften.nl behoren tot de beste vakmensen in de branche.

Een deel van onze monteurs is direct opgeleid door de liftfabrikant, waardoor zij alles weten over onze noodliften en een professionele, veilige installatie gegarandeerd is.

Ook zijn onze monteurs behulpzaam en klantvriendelijk en hebben zij allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).  Een topteam dus!

 Lees hier meer over Noodliften.nl en ons team.

Kwaliteit door een kundige klantenservice

Uiteraard heeft ook de klant onze volledige aandacht. Wij verplaatsen ons in de eindgebruiker, zodat we kunnen inspelen op wat deze persoon nodig heeft. Daarnaast staan we continue met de gebruikers in contact om feedback op te halen, zodat we onze service kunnen evalueren en indien nodig verbeteren.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij begrijpen heel goed dat liftuitval een zorgelijke situatie kan zijn, waardoor u niet altijd tijd heeft om u te oriënteren op noodliften en om offertes op te vragen. Daarom maken wij het u gemakkelijk en bieden wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. U krijgt bij Noodliften.nl waar voor uw geld, zodat u uw aandacht kunt besteden aan belangrijker zaken, zoals het weer werkend krijgen van de vaste lift.

 Wilt u een tijdelijke traplift aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie