kwaliteit vinden wij zeer belangrijk, daarom zijn wij certified reseller.Gegarandeerde kwaliteit

Dankzij professionele monteurs

Noodliften.nl is als enige in Nederland reeds tien jaar gecertificeerd installateur van tijdelijke trapliften, trapklimmers en schaarliften. Onze monteurs zijn opgeleid door de fabrikant zelf. Dit waarborgt de kwaliteit van onze monteurs en een veilige en degelijke installatie van de liften.

Kwaliteit heeft onze volledige aandacht

En niet alleen de kwaliteit van de stoelliften, schaarliften en installatie, maar ook de klant zelf heeft onze volledige aandacht. Wij kunnen ons zeer goed verplaatsen in de eindgebruiker, maar staan ook graag met hen in contact om zo onze service continu te evalueren en zonnodig te verbeteren.

Het ontstaan van Noodliften.nl

Pim Houter en Maarten van Eck ontmoetten elkaar twintig jaar geleden als collega’s. Er ontstond een vriendschap ondanks de vele verschillen. Maar één overeenkomst was al direct duidelijk: liefde en aandacht voor het vak. Ze begonnen klein en hebben het één en ander geprobeerd, maar uiteindelijk konden zij niet meer om de vraag vanuit de markt heen en zijn Maarten en Pim het avontuur aangegaan en begonnen met Noodliften BV. Sinds 2010 is Noodliften niet meer weg te denken uit liftenland. Zij ontwikkelen samen met hun team steeds nieuwe ideeën: het maakt de basis sterker en de vriendschap hechter.

Een ding verandert niet: de aandacht die zij hebben voor het installeren van noodliften, de kwaliteit en aandacht voor hun werk en de klant. Hun motto: “De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt.”