Service

Bij Noodliften.nl staan we voor een optimale dienstverlening. We bieden daarom een all in service die de mobiliteit van de bewoners van uw pand 100% waarborgt. Hierin staan kwaliteit, veiligheid en snelle service voorop. Heeft u vragen of wilt u snel een noodlift aanvragen? Onze kundige helpdesk staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze service op een rijtje:

Veilige, gebruiksvriendelijke noodliften
Snelle en vakkundige plaatsing
De beste prijs-kwaliteitverhouding
24 / 7 bereikbaarheid voor onze klanten

DIRECT CONTACT

noodliften

 

All in service

Wij vinden het niet meer dan normaal dat u bij liftuitval de beste service krijgt. Daarom biedt Noodliften.nl de volgende all in service:

  • Spoedmontage bij liftuitval. Er kan dezelfde dag nog een noodlift geïnstalleerd worden, zodat de bewoners mobiel blijven.
  • Leenrollators of rolstoelen voor bewoners die hun vervoermiddel bij de woning moeten achterlaten.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze tijdelijke trapliften zijn comfortabel, gebruiksvriendelijk en veilig en vormen daarmee de beste oplossing bij liftuitval.
  • Een deskundige helpdesk die 24 / 7 klaarstaat voor zowel gebruiker als klant.

noodliften

Bereikbaarheid

U kunt bij ons op ieder moment van de dag (of nacht!) terecht met vragen of voor de aanvraag van een noodlift.

Zit u met liftuitval of hebt u vragen, belt u dan naar 085-4863399. Wij helpen u verder en zorgen indien nodig dat onze monteurs snel ter plaatse zijn.

U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Hebt u een vraag over de bediening van de noodlift? Dan kunt u het antwoord waarschijnlijk al vinden in onze handleiding of instructiefilm.

Kwaliteit

Bij Noodliften.nl voldoen niet alleen de tijdelijke liften aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bestaat ons team van monteurs uit de besten uit het vakgebied. Zij zijn met zorg opgeleid, sommigen van hen door de liftfabrikant, zodat een veilige en degelijke installatie gegarandeerd is. Ook hebben zij allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat Noodliften.nl als enige bedrijf in Nederland al 15 jaar gecertificeerd installateur van tijdelijke trapliften is.

Veiligheid

Veiligheid is bij ons een groot goed. Daarom hebben wij een uniek verlichtingssysteem voor onze noodliften ontwikkeld, zodat deze ook in het donker veilig gebruikt kunnen worden. De LED-verlichting in de rails zorgt ervoor dat er altijd voldoende licht in het trappenhuis is. Ook zijn al onze tijdelijke liften gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen van de NEN-ISO 8140. Wij staan garant voor een veilige rit!

 Hebt u vragen? Of wilt u een noodlift aanvragen? Neem hier direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie