Over Noodliften.nl

Mobiliteit wordt steeds belangrijker. Wij van Noodliften.nl hebben hier ons werk van gemaakt. Sinds 2008 zijn wij specialist in het leveren van mobiliteit in tijden van nood en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met ouderen en mindervaliden.

Als de lift uitvalt belt u ons; onze calamiteitendienst is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar. Binnen 4 uur zijn wij aanwezig om een noodlift of trapklimmer te installeren.

Per jaar plaatsen wij door heel Nederland gemiddeld 6700 noodliften en trapklimmers. Die plaatsen we op één of meerdere etages; alles om mensen weer in beweging te brengen. Wij zijn trots marktleider en bedenker van dit concept in Nederland.

Ieder jaar groeien we flink; in 2018, 2019 en 2020 werden we door Het Financieele Dagblad zelfs uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En het belangrijkste: onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.

noodliften-folkert

Folkert Algra, algemeen directeur van Noodliften.nl

Ontzorgen

Van onze opdrachten is 80% gepland. Bijvoorbeeld als een lift stil wordt gezet bij planmatig of groot onderhoud. In zo’n situatie ontzorgen wij u volledig. Van te voren informeren wij alle gebruikers middels een brief. Hierin staat omschreven wat er gaat gebeuren en wie zij kunnen bellen bij vragen.

Bij de start van de liftwerkzaamheden verzorgen wij een duidelijke instructie over het gebruik van de noodlift. Waar wenselijk kunnen wij een liftassistent op locatie inzetten ter ondersteuning. Bij een trapklimmer is dit essentieel.

Naast de inzet van trapliften en trapklimmers biedt Noodliften.nl een inventarisatieservice. Als deskundigen binnen de revalidatie en zorg weten wij als geen ander wat nodig is. Binnen deze service brengen wij de vraag naar extra mobiliteitsdiensten voor u in kaart. Ook het realiseren van een tijdelijke scootmobielstalling behoort tot de mogelijkheden.

noodliften

Snelle actie

Wij werken met korte lijnen. Bij spoed wordt via een Whatsapp-groep direct een monteur ingeschakeld. De monteurs werken week op en week af in storingsdiensten. Zo is er altijd iemand beschikbaar. Ook de directie is achtervang bij spoed.

Een liftassistent op locatie is ook zo geregeld. Hij of zij kan de bewoners helpen bij het doen van boodschappen, de krant ophalen of de hond uitlaten. Ook kan de lifthulp bewoners uitleg geven over de noodlift en samen met hen de rit maken.

De organisatie is overzichtelijk. Vanuit Vianen werken wij met 8 monteurs en een planner. Wij kunnen opschalen tot 10 monteurs.

Wat wij beloven

  • 24/7 per dag, 365 dagen per jaar inzetbaar.
  • Binnen afzienbare tijd een lifthulp en of trapklimmer op locatie bij calamiteiten.
  • Snel op locatie aanwezig om een noodlift in te bouwen op werkdagen.
  • Continuïteitsstaffel bij een servicecontract.
  • Ontzorging (direct contact met gebruikers op locatie).
  • Hoge klanttevredenheid.
  • Altijd een schoon opgeleverd trappenhuis zonder boorgaatjes.

Onze opdrachtgevers

In het land werken wij voor diverse opdrachtgevers. Achteraf vragen wij de gebruikers en opdrachtgevers om feedback op onze dienstverlening. Wat ging goed? Wat kan beter? En wat moeten we niet meer doen? Hierdoor leren wij elke dag hoe we ons werk beter kunnen doen.

 

Hart voor de wereld

Naast dat wij hard werken hebben wij hart voor de wereld waarin wij opereren. Wij werken vanuit een Social Return on Investment; een deel van onze omzet wordt gebruikt om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. Één van onze medewerkers, een 50-plusser, is zo bij ons terecht gekomen en is inmiddels een onmisbare kracht binnen ons team. Wij bieden ruimte voor stagiaires uit een bbl- of bol-traject om door te stromen. Naarmate ons bedrijf groeit willen wij meer stagiaires ruimte bieden en een erkend leerbedrijf worden.

Ook dragen wij ons steentje bij in het werken aan een duurzame en gezonde leefomgeving:

  • Wij recyclen onze batterijen.
  • Wij hergebruiken onze onderdelen waar mogelijk.
  • Wij denken na over de planning van onze monteurs om zo de CO2-uitstoot te verlagen.

Daarnaast zijn wij trots sponsor van Just Diggit en Stichting Carlosmomentjes, twee goede doelen die op hun eigen manier de wereld wat mooier maken. Just Diggit werkt samen met boeren in Kenia en Tanzania aan het vergroenen van droog land, om zo het land te herstellen en klimaatverandering tegen te gaan.

Stichting Carlosmomentjes streeft ernaar zoveel mogelijk geluksmomenten te creëren door kleine gebaren. Bijvoorbeeld een zieke buurvrouw een pan soep brengen, of glazenwassers die zich speciaal voor een kinderziekenhuis hullen in Superman-pakken.

Lees hier meer over Just Diggit en Stichting Carlosmomentjes.

 Wilt u een noodlift aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie