Corona service

Noodliften werkt tijdens de coronacrisis door zoals u van ons gewend bent. Wij hanteren wel aangescherpte veiligheidsmaatregelen, zodat onze gebruikers en onze medewerkers geen risico lopen op besmetting.

Speciaal voor onze klanten hebben wij een gratis corona service:

gratis dieptereiniging van trapleuningen, liftknoppen en deurklinken bij iedere offerteopname, installatie en de-installatie

geheugensteuntjes die helpen bij 1,5 meter afstand houden

Ook verhuren wij desinfectiezuilen om het risico op besmetting zoveel mogelijk te verkleinen.

NOODLIFT AANVRAGEN

corona service

 

Onze corona maatregelen

Veiligheid staat voorop bij Noodliften.nl, ook tijdens de coronacrisis. Om iedereen gezond te houden, hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Alle ruim 350 noodliften in onze voorraad worden preventief gereinigd en ontsmet. Dat geldt ook voor losse onderdelen, zoals rails en afstandsbedieningen.
  • Voor en na ieder gebruik reinigen en ontsmetten wij onze noodliften met antibacterieel schoonmaakmiddel.
  • Onze monteurs en andere medewerkers zijn goed geïnformeerd en volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers dragen zorg voor hun gezondheid, wassen regelmatig hun handen en houden afstand van onze klanten.
  • Er wordt op dit moment geen uitleg op locatie gegeven, dit om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Voor gebruik kunnen klanten de Noodliften-instructiefilm bekijken. Zijn er daarna nog vragen, dan bieden wij uiteraard uitgebreide telefonische ondersteuning aan. Het telefoonnummer is 085-4863399.

corona service

Gratis corona service

Speciaal voor onze klanten hebben wij een gratis corona service. Deze bestaat uit een gratis dieptereiniging van de trapleuningen, liftknoppen en deurklinken in het trappenhuis, bij iedere offerteopname, montage en demontage. Ook hangen onze monteurs indien gewenst flyers op met daarop een reminder om 1,5 meter afstand te houden.

Deze extra service bieden wij aan om onze gebruikers, vooral ouderen en kwetsbare mensen, extra in bescherming te nemen.

Uiteraard dragen de medewerkers die de corona service uitvoeren handschoenen, een mondkapje en een veiligheidsbril om zo 100% schoon te werken. Voor de dieptereiniging wordt antibacterieel schoonmaakmiddel gebruikt.

Noodliften desinfectiezuil huren

Het coronavirus verspreidt zich vooral door hoesten en niezen en door handcontact. Persoonlijke hygiëne is dus essentieel. Met een Noodliften desinfectiezuil in het trappenhuis zijn bewoners sneller geneigd even hun handen te reinigen of de trapleuning of deurklink af te vegen.

De Noodliften desinfectiezuil is vrijstaand en praktisch in gebruik. Wij leveren de zuil kant en klaar, met desinfectiemiddel, zakdoeken en een extra flacon voor de desinfectie van trapleuningen.

Wilt u een desinfectiezuil huren of meer informatie opvragen, neem dan hier contact met ons op.

Desinfectiezuil huren

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie