Corona service

Noodliften.nl zorgt altijd voor mobiliteit, ook in tijden van crisis. Daarom werken wij tijdens de coronacrisis door zoals u van ons gewend bent, maar wel met aangescherpte veiligheidsmaatregelen, zodat onze gebruikers en onze medewerkers geen risico lopen op besmetting.

Speciaal voor onze klanten bieden wij in deze periode ook een gratis corona service aan: bij iedere offerteopname en iedere installatie en de-installatie doen wij kosteloos een dieptereiniging van de trapleuningen, liftknoppen en deurklinken in het trappenhuis. Zo helpen wij om de leefomgeving van onze gebruikers een stukje veiliger te maken.

NOODLIFT AANVRAGEN

corona service

 

Onze corona maatregelen op een rij

Veiligheid staat voorop bij Noodliften.nl, ook tijdens de coronacrisis. Om iedereen gezond te houden, hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Alle ruim 350 noodliften in onze voorraad worden preventief gereinigd en ontsmet. Dat geldt ook voor losse onderdelen, zoals rails en afstandsbedieningen.
  • Voor en na ieder gebruik worden onze noodliften diep gereinigd en ontsmet met antibacterieel schoonmaakmiddel.
  • Onze monteurs en andere medewerkers zijn goed geïnformeerd en volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers dragen zorg voor hun gezondheid, wassen regelmatig hun handen en houden afstand van onze klanten.
  • Er wordt op dit moment geen uitleg op locatie gegeven, dit om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Voor gebruik kunnen klanten de Noodliften-instructiefilm bestuderen. Heeft u daarna nog vragen, dan bieden wij uiteraard telefonische ondersteuning aan. Het telefoonnummer is 085-4863399.

corona service

Gratis corona service

Daarnaast bieden wij onze klanten een gratis corona service aan. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, krijgt u bij de offerteopname een gratis reiniging van de trapleuningen, liftknoppen en deurklinken in het trappenhuis. Bij montage en demontage van de traplift wordt alles opnieuw gereinigd. Het trappenhuis is tenslotte dé plek waar bacteriën zich verzamelen en virussen zich kunnen verspreiden.

Wij bieden deze extra service aan omdat onze gebruikers veelal ouderen en andere kwetsbare mensen zijn. Zij lopen bij besmetting met het coronavirus de grootste risico’s en daarom willen wij hen in bescherming nemen door hun woonomgeving een stukje veiliger te maken.

Uiteraard dragen de medewerkers die de corona service uitvoeren handschoenen, een mondkapje en een veiligheidsbril om zo echt 100% schoon te werken. Voor de dieptereiniging wordt antibacterieel schoonmaakmiddel gebruikt.

Hebt u vragen over onze corona service? Of wilt u direct een noodlift en een gratis dieptereiniging aanvragen? Neem dan hier contact met ons op.