Corona service

Noodliften werkt ook tijdens lockdowns door zoals u van ons gewend bent. Wij hanteren wel aangescherpte veiligheidsmaatregelen, zodat onze gebruikers en onze medewerkers geen risico lopen op besmetting.

Speciaal voor onze klanten hebben wij een gratis corona service (op aanvraag):

gratis dieptereiniging van trapleuningen, liftknoppen en deurklinken bij iedere offerteopname, installatie en de-installatie

geheugensteuntjes die helpen bij 1,5 meter afstand houden

Ook verhuren wij desinfectiezuilen om het risico op besmetting zoveel mogelijk te verkleinen.

NOODLIFT AANVRAGEN

corona service

 

Onze corona maatregelen

Veiligheid staat voorop bij Noodliften.nl, ook tijdens lockdowns. Om iedereen gezond te houden, hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Alle ruim 350 noodliften in onze voorraad worden preventief gereinigd en ontsmet. Dat geldt ook voor losse onderdelen, zoals rails en afstandsbedieningen.
  • Voor en na ieder gebruik reinigen en ontsmetten wij onze noodliften met antibacterieel schoonmaakmiddel.
  • Onze monteurs en andere medewerkers zijn goed geïnformeerd en volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers dragen zorg voor hun gezondheid, wassen regelmatig hun handen en houden afstand van onze klanten.
  • Voor gebruik kunnen klanten de Noodliften-instructiefilm bekijken. Zijn er daarna nog vragen, dan bieden wij uiteraard uitgebreide telefonische ondersteuning aan. Het telefoonnummer is 085-4863399.

Desinfectiezuil huren

Noodliften desinfectiezuil huren

Het nieuwe coronavirus verspreidt zich vooral door hoesten en niezen en door handcontact. Persoonlijke hygiëne is dus essentieel. Met een Noodliften desinfectiezuil in het trappenhuis zijn bewoners sneller geneigd even hun handen te reinigen of de trapleuning of deurklink af te vegen.

De Noodliften desinfectiezuil is vrijstaand en praktisch in gebruik. Wij leveren de zuil kant en klaar, met desinfectiemiddel, zakdoeken en een extra flacon voor de desinfectie van trapleuningen.

Wilt u een desinfectiezuil huren of meer informatie opvragen, neem dan hier contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie