Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, wat betreft ons product én onze werkwijze. Zo hebben we voor onze tijdelijke trapliften een uniek verlichtingssysteem ontwikkeld. Hierdoor is het trappenhuis tijdens het gebruik van de noodlift altijd goed verlicht. Ook zijn al onze liften uitgerust met limietsensoren voor een zachte stop. Al onze producten zijn NEN-ISO 8140 gecertificeerd.

Ook zorgen we voor een veilige en gezonde werkplek voor onze medewerkers. Hiervoor zijn we VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat we onze veiligheidsprocedures allemaal hebben vastgelegd en getest en dat al onze uitvoerende medewerkers een persoonlijk veiligheidsdiploma hebben.

NOODLIFT AANVRAGEN

noodliften

 

Uniek verlichtingssysteem

Veel trappenhuizen zijn niet goed verlicht, met name op donkere dagen. Dit levert problemen op voor oudere en visueel beperkte bewoners, omdat zij de trappen dan niet goed kunnen zien en niet veilig gebruik kunnen maken van de trap. Omdat het trappenhuis de enige toegang is tot de woning en tot de straat, zijn wij van mening dat dit goed verlicht moet zijn.

Daarom hebben wij een uniek verlichtingssysteem voor onze noodliften ontwikkeld. Dit systeem zit in de rails van onze tijdelijke trapliften en trapklimmers en zorgt ervoor dat zelfs het donkerste trappenhuis voldoende verlicht is om de rit te maken.

Limietsensoren voor een zachte stop

Tot slot hebben onze noodliften stuk voor stuk een limietsensor, waardoor ze aan het einde van een stijging of afdaling geleidelijk afremmen en tot een zachte stop komen. De sensoren zorgen er ook voor dat de lift altijd op de juiste positie stopt. De bewoners van uw pand hoeven dus niet bang te zijn dat de stop te abrupt is of dat ze onderweg stil komen te staan.

noodliften

Europees gecertificeerd

Uiteraard voldoen al onze tijdelijke trapliften aan de hoogste veiligheidseisen.

Zo zijn onze noodliften Europees gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NEN-ISO 8140, de veiligheidseisen voor het vervaardigen en installeren van trapliften voor mindervaliden.

Deze Europese standaard regelt de eisen rondom de constructie, productie, installatie, onderhoud en demontage van elektrische trapliften.

Lees meer over de NEN-ISO 8140 richtlijn op www.nen.nl

Veiligheid op de werkplek

Naast een veilig product bieden wij ook een veilige werkomgeving. Wij zijn hiervoor VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en betekent dat wij duidelijke veiligheidsprotocollen hanteren, die door en door getest zijn.

Alle zaken rondom werkplekinspectie, beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, keuringen en ongevallenregistratie zijn netjes vastgelegd. Daarnaast hebben al onze uitvoerend medewerkers een persoonlijk veiligheidsdiploma.

Lees meer over de VCA op www.vca.nl

vca noodliften

Hebt u vragen? Of wilt u een noodlift aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie