Trapklimmer

Hebt u te maken met acute of kortdurende liftstilstand? Dan is de trapklimmer van Noodliften.nl de oplossing voor u. De trapklimmer kan direct worden ingezet, zonder installatie, en is een uitkomst voor bewoners die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. Onze trapklimmers zijn veilig en comfortabel en zijn geschikt voor elk type trap.

Ook bieden wij bij acute liftstilstand rolstoeltransporters. Hiermee kunnen bewoners in hun eigen handrolstoel naar boven en naar beneden worden gebracht. Beide voorzieningen worden bediend door een ervaren Lifthulp.

TRAPKLIMMER AANVRAGEN

trapklimmer

Een trapklimmer als tijdelijke oplossing

Wanneer een tijdelijke traplift geen oplossing biedt, is een trapklimmer vaak wel geschikt. Trapklimmers zijn namelijk snel en kort inzetbaar en kunnen direct gebruikt worden, zonder installatie. Ook zijn ze geschikt voor alle soorten trappen. Onze trapklimmers kunnen daarnaast ook met maatwerk geleverd worden, zodat uw bewoners altijd 100% passend vervoer hebben.

Meer tijdelijke liften en diensten

Is uw lift voor langere tijd buiten gebruik? Dan is een tijdelijke traplift mogelijk geschikt voor u. Wij verhuren ook schaarliften voor rolstoelgebruikers. Dit is met name handig als een rolstoelopgang ontbreekt. Daarnaast bieden wij ook persoonlijke Lifthulp voor bewoners die het lastig of spannend vinden om alleen met de tijdelijke lift of trapklimmer te gaan.

Hebt u vragen over onze trapklimmers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.