Tijdelijke trapliften

De tijdelijke trapliften van Noodliften.nl zijn een ideale oplossing bij liftstilstand. De stoeltjesliften zijn comfortabel, stevig en gemakkelijk in gebruik. Daarbij zijn ze energiezuinig, zonder op veiligheid of zitcomfort in te leveren. Sterker nog, met het unieke verlichtingssysteem in de rails is een veilige afdaling altijd gegarandeerd.

Ook hebben wij ten allen tijde minimaal 350 tijdelijke trapliften beschikbaar, zodat u bij liftstilstand direct geholpen wordt. Onze vakkundige monteurs zijn binnen 24 uur na liftstilstand ter plaatse om uw noodliften te monteren en zorgen ervoor dat de liften netjes geleverd worden.

TRAPLIFT AANVRAGEN

noodliften

 

Tijdelijke trapliften met uniek verlichtingssysteem

Wij kunnen met trots zeggen dat onze trapliften uniek zijn in Nederland. Onze liften hebben namelijk een door onszelf ontwikkelde verlichting onder de rails. Zo wordt het trappenhuis extra verlicht tijdens de afdaling en kan de gebruiker met een gerust hart gebruik maken van de noodlift. Veiligheid staat bij ons voorop!

Lees hier meer over onze veiligheidsmaatregelen.

noodliften

Heavy duty tijdelijke trapliften

Onze reguliere trapliften kunnen tot 127 kilo dragen. Maar ook voor gebruikers met overgewicht of obesitas hebben wij een oplossing bij liftuitval.

Wij beschikken over een aantal heavy duty liften die tot 159 kilo kunnen vervoeren. Zo kan iedereen gebruik maken van onze tijdelijke trapliften.

De heavy duty trapliften worden verhuurd tegen het reguliere tarief. U hoeft hiervoor dus niet bij te betalen. Wel is het verstandig om deze liften op tijd te reserveren in verband met de beschikbaarheid.

Reserveer hier uw tijdelijke traplift.

Montage van de tijdelijke trapliften

Noodliften.nl heeft altijd minstens 350 tijdelijke trapliften op voorraad, die direct ingezet kunnen worden. Zo kunnen wij binnen 24 uur na liftstilstand ter plaatse zijn om uw trapliften te monteren. De montage en demontage van onze trapliften gebeurt uiterst zorgvuldig; onze monteurs zorgen ervoor dat de liften netjes worden opgeleverd en na afloop netjes worden verwijderd. De kleine gaatjes die nodig zijn voor het monteren van de rail worden met vulmiddel gevuld, zodat de schade aan uw trappenhuis minimaal is.

Meer liften en diensten

Heeft u te maken met een acute liftstilstand? Dan is een trapklimmer of rolstoeltransporter mogelijk passend voor u. Noodliften.nl verhuurt ook schaarliften voor rolstoelgebruikers. Vinden uw bewoners het lastig of eng om alleen met de tijdelijke traplift te gaan, dan kunnen wij ook een Lifthulp voor u regelen.

Hebt u vragen over onze tijdelijke trapliften? Neem vrijblijvend contact met ons op.