Handleidingen

Weet u niet precies hoe uw noodlift werkt? Bij het plaatsen van een tijdelijke traplift hangen wij altijd een gebruikershandleiding op een zichtbare plek bij de lift.

Als u de handleiding liever thuis leest, dan kunt u op deze pagina een exemplaar downloaden (in bestandsformaat pdf) en printen. U vindt hier ook een pdf-bestand met de displaycodes van de traplift en een instructiefilm over de bediening van onze noodliften.

DIRECT NAAR DE HANDLEIDING

DIRECT NAAR DE DISPLAYCODES

handleiding noodliften

Handleiding van onze noodliften

Met onze handleiding van één pagina ziet u in één oogopslag hoe u de noodlift kunt bedienen. U kunt de handleiding hier downloaden in pdf en printen, zodat u hem altijd bij de hand heeft als u iets wilt weten.

 Download hier de handleiding (pdf).

Lijst met displaycodes

Soms geeft het display van de noodlift een code weer. Deze codes hebben allemaal een betekenis. Wilt u weten wat een code betekent, dan kunt u hier onze lijst met displaycodes raadplegen. U kunt de lijst downloaden in .pdf en printen indien nodig.

 Download hier de lijst met displaycodes (pdf).

Instructiefilm

Wij hebben ook een instructiefilm gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe onze noodliften werken. U kunt de film hieronder bekijken.

 Heeft u vragen naar aanleiding van de gebruiksaanwijzing, lijst met displaycodes of de instructiefilm? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel onze helpdesk op 085-4863399.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie