verlichting bij trapliftNoodliften

Altijd geschikt

Noodliften.nl BV is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het plaatsen van trapliften of andere oplossingen bij liftstilstand. Onze tijdelijke trapliften zijn voorzien van verlichting, dat uniek is in Nederland. Zo zorgen wij ook voor de veiligheid van uw bewoners in het trappenhuis. Wij plaatsen de noodliften snel en vakkundig.

De meeste stoeltjesliften zijn geschikt voor gebruikers tot een gewicht van 127 kg. Wij hebben ook trapliften voor mensen die zwaarlijvig zijn, overgewicht of obesitas hebben. Tevens kunt bij ons deze trapliften huren tegen dezelfde prijs als de reguliere trapliften. Onze heavy duty trapliften zijn geschikt tot een gewicht van 159 kg.

De techniek

Al onze liften verbruiken relatief weinig stroom en kunnen dus gewoon op het lichtnet worden aangesloten. Daarvoor hebben wij een ring met transformatorkastjes ontwikkeld, die met elkaar verbonden worden. Dat betekent dat er niet op iedere verdieping een wandcontactdoos geplaatst hoeft te worden.

De noodliften zelf worden op de bestaande trappen gemonteerd. Daarvoor zullen we kleine gaatjes in de trap moeten boren. Nadat de liftstilstand verholpen is, zullen wij de gaatjes weer vullen met vulmiddel op kleur, waar u bijna niets meer van ziet. Zo blijft de schade aan uw trap tot een minimum beperkt.

Onze liften

Noodliften.nl heeft verschillende soorten noodoplossingen die in uw flat, appartementencomplex of kantoorpand geïnstalleerd kunnen worden. Hier leggen we kort uit wat voor liften wij kunnen aanbieden. Klik door naar de pagina om meer informatie te lezen. Wij zijn telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het installeren van een tijdelijke noodlift.

Traplift

De traplift is een lift die geïnstalleerd wordt bij langere liftstilstand. Wij hebben ruim 200 trapliften die direct geïnstalleerd kunnen worden als de lift niet meer werkt. Zo weet u zeker dat er altijd een traplift beschikbaar is voor uw flat, appartementencomplex of kantoorpand.

Trapklimmer

De trapklimmer zetten we in in geval van uiterste nood. Deze trapklimmer brengt u comfortabel langs de trap van en naar uw woning.

Schaarliften

De schaarlift is ideaal voor rolstoelgebruikers die een hoogte van maximaal 90 cm moeten overbruggen.

Andere mogelijkheden

U kunt bij ons ook andere aanvullende diensten regelen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • bus1
  • image-891365
  • jordy_werkplaats2
  • Schermafbeelding 2016-02-22 om 15.05.47
  • slide9-mechanica
  • slide13
  • 3
  • front
  • Tijdelijke-traplift-2