Tijdelijke liften

Noodliften.nl is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke liften. We plaatsen onze producten op locaties door heel Nederland, in diverse soorten constructies. Hierin staat het meedenken met de klant centraal. Samen komen we tenslotte tot de beste oplossing voor de liftuitval.

Onze noodliften op een rijtje:

Altijd geschikt
Snel en vakkundig geplaatst
Uniek verlichtingssysteem
Laag stroomgebruik
Schade aan het gebouw blijft beperkt

NOODLIFT AANVRAGEN

tijdelijke liften

 

Tijdelijke liften: altijd passend

Onze tijdelijke trapliften zijn altijd geschikt voor uw situatie. Zo kunnen onze noodliften geplaatst worden in flats, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en meer. Door het unieke verlichtingssysteem in de rails van onze noodliften zijn de liften ook geschikt voor plaatsing in donkere trappenhuizen. Ook monumentale panden zijn geen probleem; wij plaatsen de liften vakkundig en houden de schade aan de trap beperkt.

Ook voor gebruikers zijn onze noodliften altijd passend. De comfortabele liften zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen tot 127 kilo dragen. Voor gebruikers met overgewicht of obesitas heeft Noodliften.nl speciale heavy duty trapliften. Deze kunnen tot 159 kilo dragen en zijn te huur tegen hetzelfde tarief als onze reguliere trapliften. Heeft een gebruiker aanvullende ondersteuning nodig, zoals Lifthulp of een scootmobielstalling, dan zorgt Noodliften.nl hier graag voor.

tijdelijke liften

De techniek achter onze liften

Onze liften zijn erop gemaakt om zo min mogelijk sporen achter te laten en toch niet in te leveren op comfort en veiligheid. Zo gebruiken ze relatief weinig stroom, waardoor een aansluiting op het lichtnet voldoende energie oplevert. Wij hebben hiervoor een ring met transformatorkastjes ontwikkeld, die met elkaar verbonden worden. Zo hoeft er niet op iedere verdieping een wandcontactdoos geplaatst te worden.

Ook in de montage en demontage blijft de schade aan tot een minimum beperkt. De noodliften zelf worden op de bestaande trappen gemonteerd, waarvoor kleine gaatjes in de trap geboord moeten worden. Natuurlijk werken we deze gaatjes na demontage weg, zodat ze bijna niet meer zichtbaar zijn.

Onze tijdelijke liften

Noodliften.nl heeft verschillende soorten noodoplossingen bij liftstilstand. Zo kunnen wij naast tijdelijke trapliften ook trapklimmers, rolstoeltransporters en schaarliften leveren.

 Tijdelijke trapliften

Tijdelijke trapliften zijn stoeltjesliften die geïnstalleerd kunnen worden bij langere liftstilstand. Deze liften zijn gemakkelijk in gebruik, comfortabel en energiezuinig. Noodliften.nl heeft ruim 350 trapliften die direct geplaatst kunnen worden, zodat u hier niet op hoeft te wachten.

 Trapklimmers en rolstoeltransporters

Onze trapklimmers zijn een uitkomst bij acute en kortdurende liftstilstand en wanneer een traplift geen oplossing biedt. Trapklimmers zijn snel geïnstalleerd en brengen bewoners die slecht ter been zijn comfortabel en veilig naar hun woning. Met de rolstoeltransporter kunnen bewoners in hun eigen handrolstoel worden vervoerd.

 Schaarliften

De schaarlift is ideaal voor rolstoelgebruikers die een hoogte van maximaal 90 centimeter moeten overbruggen, bijvoorbeeld wanneer er geen rolstoelopgang is of wanneer een pand tijdelijk niet rolstoeltoegankelijk is.

Onze overige diensten

Naast de tijdelijke liften biedt Noodliften.nl ook diverse aanvullende diensten, zoals persoonlijke Lifthulp en een losse scootmobielstalling.

 Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie