Altijd mobiliteit met Noodliften – ook in de zomervakantie!

De eerste schoolvakanties zijn begonnen en de bouwvak komt er ook weer aan. Dat betekent dat veel bedrijven hun deuren sluiten om vakantie te gaan vieren. Maar: niet bij Noodliften. Wij zijn de hele zomer lang geopend voor het plaatsen van tijdelijke trapliften. “Altijd mobiliteit” is het motto, en dus ook in de zomervakantie!

24/7 geopend

Liftuitval is altijd een probleem, vooral voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet goed kunnen traplopen. Maar als een lift uitvalt en er komt de hele zomervakantie lang geen oplossing? Dat kun je als pandeigenaar niet aan de bewoners verkopen. Vooral op de warmere dagen is het noodzakelijk dat mensen naar buiten kunnen om een luchtje te scheppen. Daarom heeft Noodliften ervoor gekozen om in de zomer, net als de rest van het jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar te zijn voor klanten en gebruikers.

Snel ter plaatse

Onze service is ook onveranderd. Meldt u een liftuitval, dan is ons team binnen een dag ter plaatse om tijdelijke trapliften te plaatsen. De bewoners zijn bij liftuitval dus nooit langer dan 24 uur achter elkaar aan huis gekluisterd. Er zijn altijd voldoende noodliften beschikbaar, die snel geplaatst kunnen worden door het monteursteam. Heeft u als pandeigenaar nog vragen over mobiliteit of heeft u aanvullende diensten nodig, zoals leenrollators of een liftassistent, dan denkt Noodliften graag met u mee.

Meer weten?

Krijgt u binnenkort te maken met geplande liftuitval? Of heeft u te maken met acute liftproblemen? Neem dan contact op met Noodliften om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via de website of telefonisch via 085-4863399.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie