Diensten

Bij liftstilstand komt de mobiliteit van uw bewoners in het geding. Soms is de installatie van tijdelijke trapliften dan niet genoeg. Noodliften.nl biedt daarom aanvullende diensten als een persoonlijke Lifthulp, tijdelijke scootmobielstalling en leenrollators. Onze extra diensten zijn snel in te zetten en geven de bewoners net het extra stukje ondersteuning dat ze nodig hebben.

Onze diensten op een rijtje:

Ondersteuning op maat
Snel in te zetten
Mobiliteit blijft gewaarborgd

DIRECT AANVRAGEN

diensten

Persoonlijke Lifthulp

Vinden uw bewoners het spannend om naar boven of naar beneden te gaan met de tijdelijke traplift? Of hebben ze hulp nodig bij het meenemen van de boodschappen? Dan staat onze persoonlijke Lifthulp voor u klaar. Onze Lifthulpen zijn professionele, door ons getrainde ondersteuners die u en uw bewoners kunnen helpen waar dat nodig is. Van het bedienen van de traplift tot het uitlaten van de hond, niets is te gek.

De Lifthulpen van Noodliften.nl zijn stuk voor stuk sociaal vaardig, behulpzaam en getraind in het gebruik van onze tijdelijke trapliften, trapklimmers en rolstoeltransporters. De Lifthulp kan op gezette tijden bij ons gereserveerd worden.

Tijdelijke scootmobielstalling

Wanneer er sprake is van een liftstilstand kunnen bewoners niet met een scootmobiel bij hun woning komen. Het is natuurlijk niet gewenst dat de scootmobiel buiten blijft staan en daarom biedt Noodliften.nl tijdelijke scootmobielstallingen aan. Onze stallingen worden op maat gemaakt en snel geleverd, zodat de scootmobielen van uw bewoners ten allen tijde veilig gestald kunnen worden.

Wij leveren scootmobielstallingen in verschillende maten voor verschillende soorten scootmobielen. De stallingen kunnen veilig worden afgesloten met een universeel cilinderslot, dat de bewoners kunnen openen. Uiteraard levert Noodliften.nl de scootmobielstallingen conform de ter plaatse geldende gemeentelijke verordeningen.

Leenrollators

Hebben de bewoners in uw pand moeite om van de noodlift bij hun volgende vervoermiddel of bestemming te komen? Noodliften.nl heeft hiervoor speciale leenrollators. Deze worden bij de tijdelijke traplift geplaatst, zodat de bewoners hiermee korte afstanden kunnen overbruggen. De leenrollators zijn gratis te leen zo lang de liftstilstand duurt.

Onze tijdelijke liften

Noodliften.nl is al ruim 10 jaar dé specialist in het plaatsen van tijdelijke liften. We werken met woningcorporaties en VvE’s door heel Nederland en plaatsen onze noodliften in diverse soorten constructies. We kunnen dan ook met trots melden dat we voor ieder gebouw een oplossing hebben bij liftstilstand.

Vragen over onze noodliften? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie