Lifthulp

Hebben uw bewoners extra ondersteuning nodig tijdens de liftuitval? Onze Lifthulpen bieden een helpende hand bij het bedienen van de noodliften, het ophalen van een boodschapje, het uitlaten van de hond en nog veel meer. Zo kunnen de bewoners gemakkelijk naar buiten en gemakkelijk terug naar huis.

De Lifthulpen van Noodliften.nl zijn speciaal door ons getrainde professionals. Ze zijn behulpzaam en sociaal vaardig en kennen alle ins en outs van onze tijdelijke trapliften, trapklimmers en rolstoeltransporters. U kunt de Lifthulp direct bij ons reserveren.

LIFTHULP AANVRAGEN

noodliften

Lifthulp: een stuk extra service

Onze Lifthulpen bieden de bewoners van uw pand een zo breed mogelijke ondersteuning. Mensen die het spannend vinden om een tijdelijke traplift te gebruiken kunnen de Lifthulp vragen om de lift te bedienen of om tijdens de rit bij hen te blijven. Bewoners die liever niet met de tijdelijke lift willen, kunnen de Lifthulp vragen om de krant op te halen, de hond uit te laten of wat boodschappen te halen. Niets is te gek, u kunt ons alles vragen.

De Lifthulp vertelt

Onze Lifthulpen worden op verschillende plekken in Nederland ingezet om bewoners te helpen. Margriet, één van onze Lifthulpen uit Noord-Brabant, vertelt over haar werk:

“Ik heb een week lang de bewoners van zorgcomplex De Wijers in Schaijk ondersteund. Velen van hen zijn afhankelijk van een rollator of rolstoel en sommigen hadden al jaren geen trap meer gezien. Voor hen was het erg spannend en soms zelfs eng om een noodlift te gebruiken. Ze legden echt hun lot in mijn handen. Uiteindelijk waardeerden de bewoners het zeer dat er assistentie was bij de noodliften en dat ze ondanks alles gewoon naar buiten konden. Ze vonden het erg fijn dat Noodliften.nl en de opdrachtgever de ondersteuning zo goed geregeld hadden.”

Meer diensten

Naast de Lifthulp biedt Noodliften.nl meer tijdelijke diensten aan bij liftuitval. Zo kunt u bij ons terecht voor leenrollators en op maat geleverde tijdelijke scootmobielstallingen. Daarnaast bieden wij tijdelijke trapliften voor diverse soorten constructies.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie