Vacature: meewerkend werkvoorbereider (fulltime)

Wil jij werken op een plek waar geen dag hetzelfde is en waar je deel bent van een dynamisch team? Ben jij een kwaliteitsmonteur, die daarnaast ook een kei is in plannen (of verder wil groeien) en met gemak zijn collega’s aanstuurt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Noodliften.nl is vanwege grote drukte per direct op zoek naar een ambitieuze meewerkend werkvoorbereider (fulltime). Wij zijn in Nederland dé leverancier van tijdelijke trapliften bij nood en we plaatsen er jaarlijks zo’n 6700 door het hele land. Alles om mensen mobiel te houden!

vacature meewerkend werkvoorbereider

Wat ga je doen?

Als meewerkend werkvoorbereider heb je een uitdagend takenpakket. Vanuit ons kantoor in Vianen werk je nauw samen met de servicecoördinator om de planning van de monteurs waterdicht te maken. Je stuurt in de toekomst de monteurs aan en zorgt met jouw goede voorbereiding dat iedere klus netjes afgerond wordt. Je werkt zorgvuldig en zelfstandig en wanneer de servicecoördinator afwezig is neem je zijn taken over. Plannen en organiseren zit jou in het bloed.

Daarnaast lever je vakwerk als monteur. Je installeert noodliften door heel Nederland, lost technische problemen op en helpt de gebruikers op locatie. Met jouw servicegerichte houding weet je iedere gebruiker op de juiste manier te helpen.

Wat wij van jou vragen:

  • MBO 3-4 werk- en denkniveau.
  • Ervaring met Microsoft Office.
  • Een flexibele en zelfstandige werkhouding.
  • Leidinggevende houding/ervaring.
  • Heel veel enthousiasme.

Wat kun jij van ons verwachten:

  • Een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.
  • Een prettige, collegiale werksfeer.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien.

Over Noodliften.nl

Noodliften.nl is al ruim 10 jaar dé specialist in het snel en vakkundig plaatsen van trapliften bij liftstilstand. Wanneer een lift uitvalt, zijn wij binnen een dag aanwezig om één of meerdere noodliften te plaatsen, zodat de gebruikers van het pand met een gerust hart de trap op en af kunnen. Onze klanten zijn woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren door het hele land. Wij zijn trots marktleider en bedenker van dit concept in Nederland.

Solliciteren?

Ben jij die meewerkend werkvoorbereider die Noodliften.nl naar grotere hoogten gaat brengen? Solliciteer dan direct en mail je recente CV en motivatie voor 30 maart 2020 naar directie@noodliften.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Pim Houter en Maarten van Eck. Heb je vragen? Dan kun je mailen naar directie@noodliften.nl.