Vacature: allround administratief medewerker

Noodliften.nl is op zoek naar een flexibele en ervaren allround administratief medewerk(st)er met commerciële ambitie, voor 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Wat ga je doen?

In deze functie heb je een breed en interessant takenpakket. Vanuit ons kantoor in Vianen heb je veelvuldig telefonisch contact met onze klanten en leveranciers en je verwerkt orders en facturen. Je werkt nauw samen met de service coördinator en bij afwezigheid of ziekte vang je elkaars werkzaamheden op. Met jouw commerciële ambitie ga je op termijn ook op klantbezoek om Noodliften te presenteren. Je werkt graag in een klein en dynamisch team, je bent iemand die veel kan wegwerken, zonder dat dit ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Je bent een aanpakker, die administratief sterk is. Een goede planning, een goede organisatie en altijd de puntjes op i. Daar sta jij om bekend.

Wij vragen:

 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van onder andere Word en Excel.
 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken.
 • Een flexibele werkhouding; geen 9 – 5 mentaliteit.
 • Aantoonbare commerciële ambitie en ontwikkelbare skills.

Wij zoeken een medewerk(st)er waar we op kunnen bouwen en die samen met het team Noodliften verder kan laten groeien!

Wat mag jij van ons verwachten:

 • Een aangename en collegiale werksfeer.
 • Afwisselend en uitdagend werk.
 • De mogelijkheid om je commercieel te ontwikkelen in de buitendienst.
 • Een prima beloning en arbeidsvoorwaarden.
 • Ons team is snelgroeiend, maar de lijnen zijn kort.

Over Noodliften.nl:

Mobiliteit wordt steeds belangrijker. Wij van Noodliften.nl B.V. hebben hier ons werk van gemaakt. Sinds 2008 zijn wij specialist in het leveren van mobiliteit in tijden van nood en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met ouderen en mindervaliden. Als de lift uitvalt belt u ons; onze calamiteitendienst is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar. Binnen 4 uur zijn wij aanwezig om een noodlift of trapklimmer te installeren. Per jaar plaatsen wij door heel Nederland gemiddeld 6700 noodliften en trapklimmers. Die plaatsen we op één of meerdere etages; alles om mensen weer in beweging te brengen. Wij zijn trots marktleider en bedenker van dit concept in Nederland.

Breng jij ons naar grote hoogte?

Wij ontvangen graag vóór 31 oktober 2019 een recent CV voorzien van een motivatie via directie@noodliften.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Maarten van Eck en Pim Houter. De procedure zal bestaan uit meerdere sollicitatiegesprekken, waaronder een referentenonderzoek. Een kopie diploma (hoogst genoten opleiding) maakt onderdeel uit van dit traject en een kopie loonstrook is optioneel (indien nodig). Bij vragen over deze vacature kun je mailen naar directie@noodliften.nl.