Noodliften.nl breidt uit

Lifthulp.nl per 2017 overgenomen

Vanaf januari 2018 heeft Noodliften.nl B.V. de producten en dienstverlening van Lifthulp overgenomen. Lifthulp.nl is een bekende dienstverlener in deze branche. Met de overgenomen transporters, trapklimmers en het netwerk van lifthulp medewerkers zijn wij u vanaf heden nog beter van dienst!

download
trapklimmer
download (1)

Door werkzaamheden of noodgevallen kunnen situaties ontstaan waarbij het niet mogelijk is om gebruik te maken van de lift in het gebouw. Staat de lift stil en kunt u niet van de trap gebruik maken? Noodliften.nl biedt u met een trapklimmer/transporter de mogelijkheid om op een eenvoudige manier enkele malen per dag met of zonder uw (hand)rolstoel over de trap vervoerd te worden. Een ideale oplossing voor de bewoners die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. En het is een goedkopere oplossing dan het laten plaatsen van een tijdelijke lift tegen uw buitengevel. Indien u slechts enkele dagen een noodoplossing nodig heeft, kiest u voor de voordelige opties van Noodliften.nl.

download
download (1)

Misschien blijft u tijdens de liftstilstand liever thuis maar heeft u wel boodschappen nodig of moet uw hond dringend uitgelaten worden Ook hiervoor biedt onze Lifthulp u een helpende hand.

Wij verlenen onze diensten aan zowel particulieren als ook zakelijke instellingen. Op de pagina Lifthulp leest u meer over onze dienstverlening. Wij staan u tevens graag telefonisch te woord op nummer 085-4863399 of per e-mail op info@noodliften.nl.

Knipsel
Call Now ButtonBel ons voor meer informatie