Desinfectiezuil huren bij Noodliften

Desinfectiezuil huren

Het coronavirus verspreidt zich vaak via handcontact. Regelmatig de handen wassen is dus erg belangrijk. Maar wat nu als dat niet kan, zoals bijvoorbeeld in een druk trappenhuis waar geen kraan of reinigingsmiddel in de buurt is? Dan is een desinfectiezuil huren verstandig. Noodliften verhuurt vanaf nu desinfectiezuilen, compleet met zakdoeken en desinfecteermiddel, om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De Noodliften desinfectiezuil

Onze desinfectiezuil is vrijstaand en kan overal geplaatst worden. Klanten die de zuil huren krijgen deze kant en klaar geleverd, met desinfecteermiddel, zakdoeken en een extra flacon reinigingsmiddel voor de trapleuningen. Onderin de zuil zit een vuilnisbak voor de zakdoeken. De zuilen worden verhuurd zolang de voorraad strekt.

Voordelen van een desinfectiezuil huren

Het grootste voordeel van een desinfectiezuil in het trappenhuis of in andere drukke ruimte in een pand is dat het de ruimte veiliger maakt. Voorbijgangers zijn sneller geneigd even hun handen schoon te maken of even een deurklink af te nemen, waardoor de omgeving schoner en dus veiliger wordt voor kwetsbare mensen. Daarnaast werkt het plaatsen van hygiënevoorzieningen als een geheugensteuntje om de RIVM-richtlijnen na te leven. Wie onderweg naar huis of werk regelmatig een desinfectiezuil ziet, zal er sneller aan denken om even de handen te wassen en 1,5 meter afstand van anderen te houden.

Wilt u een desinfectiezuil huren? Neem dan voor meer informatie contact op via mail (info@noodliften.nl) of telefoon (085-4863399).

Of lees hier meer over onze corona maatregelen en corona service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons voor meer informatie