foto_web

Een noodlift. En nu?

De lift doet het niet meer en nu is er een tijdelijke traplift geïnstalleerd. Als u hulp nodig heeft met het opstappen in de noodlift, dan is het prettig om daarbij een assistent te hebben. Noodliften werkt samen met verschillende uitzendbureaus die een sociaal vaardige en behulpzame assistent kunnen leveren om u te helpen met de bediening van de noodlift.

Reserveer uw assistent

U kunt de assistent reserveren voor tijdens kantooruren. Hij of zij kan u helpen om de lift te bedienen of de krant of een boodschapje naar boven te brengen. Zo kunt u ondanks onderhoud of bij andere calamiteiten van de lift toch naar buiten! De liftassistent blijft tijdens de rit met de traplift bij u en zorgt ervoor dat u de lift veilig kunt gebruiken. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke liftassistent via ons contactformulier.

Begin oktober ben ik een week actief geweest als liftassistent in De Wijers in Schaijk. Sommige bewoners, van wie velen afhankelijk zijn van rollator of rolstoel, hadden duidelijk al jaren geen trap meer gezien. Zij vonden het dus wel heel erg spannend – of zelfs eng – om de noodlift te gebruiken, mede ook omdat rolstoel/rollator achtergelaten moest worden. Voor de ‘rit’ naar beneden (en later weer naar boven) legden zij hun lot dus in handen van mij: een vreemde.

De mensen waardeerden het echt dat ze ondanks alles toch naar buiten konden. En dat er assistentie was bij de noodliften. En waardering van de mensen voor Noodliften.nl en haar opdrachtgever, omdat ze het zo goed geregeld hadden

Margriet